Op zoek naar een gratis makelaar?

Je huis verkopen kan een spannende en onzekere tijd zijn. Ten eerste wil je weten wat je huis waard is. Ten tweede wil je je laten adviseren door een makelaar. En ten slotte wil je goed begeleid worden tijdens de verkoop. Deze combinatie van zaken zorgt ervoor dat je een goed gevoel wilt hebben bij degene die jouw gaat helpen bij de verkoop van je woning. 

Als je op zoek gaat naar een gratis makelaar mét goede reviews, kom je al snel uit bij Zelfwoonhuisverkopen. Dit bedrijf is een online makelaar die jou helpt bij het verkopen eigen woning. Ze zijn landelijk actief en dat maakt het grote verschil met een lokale makelaar. Een internet makelaar als Zelfwoonhuisverkopen heeft een groot netwerk van kopers achter zich staan. 

De vele tevreden reviews op hun website zorgt voor een vertrouwd gevoel. Zodra je contact hebt opgenomen via een formulier op hun website geven ze vrijblijvend advies voor de verkoop van jouw woning.  En ook belangrijk, ze rekenen géén makelaarskosten. Dit scheelt al gauw zo’n 4000 tot 5000 euro bij een gemiddelde woning. 

Andere voordelen van Zelfwoonhuisverkopen

Het is ook fijn dat Zelfwoonhuisverkopen snel zekerheid kan bieden. Zo kun jij al binnen drie dagen snel je huis verkopen zonder enige voorbehouden! Dit komt doordat zij een landelijk netwerk hebben van beleggers die als het moet snel kunnen schakelen. Naast de snelheid kijken ze ook naar andere manieren hoe ze de verkoper kunnen helpen. Zo is naast de verkoopprijs het ook belangrijk om over de overige voorwaarden een akkoord te hebben. Zelfwoonhuisverkopen biedt vaak een flexibele overdrachtsdatum én de mogelijkheid om de woning een tijd terug te huren. 

Aan de slag!

Als jij op zoek bent naar een gratis makelaar die je snel kan helpen, bekijk dan de website van Zelfwoonhuisverkopen. Het formulier is snel ingevuld en het advies is vrijblijvend. Zo werken zij niet met een officiële opdracht tot dienstverlening of een contract. Je blijft vrij om te bepalen aan wie je je huis verkoopt. Een bijkomend voordeel is dat dit allemaal via een stille verkoop plaatsvindt! Je hoeft dus geen makelaarsbord op te hangen en je huis komt niet online te koop te staan. Veel mensen vinden het toch prettig dat hun huisverkoop discreet blijft. Zelfwoonhuisverkopen komt je woning bezichtigen en kan dan al besluiten je woning aan te kopen. Mochten er bezichtigingen nodig zijn regelen zij dat allemaal. Je wordt volledig ontzorgd, want ook het opmaken van het koopcontract en contact met de notaris wordt uit handen genomen. Een snelle en eerlijk verkoop dus! 

Plaats een reactie