Kantoormeubelen kopen voor de thuiswerkplek

Alles wijst erop dat thuiswerken een blijvertje zal zijn. Het is allang een punt van discussie om minder files te verkrijgen, maar gezien de laatste ontwikkelingen is het de toekomst. Tijd voor kantoormeubelen kopen voor de thuiswerkplek.

Thuis net zo goed dan op kantoor

In kantoren is over alles nagedacht. Hoe is de luchtcirculatie? Hoe is de verlichting op de werkplek? Hoe zit het met de akoestiek, en ook hoe zit het met de werkhouding? Het lijkt moeilijk om een thuiswerkplek te creëren maar moeilijk is niet onmogelijk. Omdat thuiswerken definitief lijkt te zijn, we moeten immers massaal de uitstoot van stikstof flink reduceren, is het van belang om niets aan toeval over te laten en gelijk te investeren in kwaliteit. Het advies is om te beginnen met een zit-sta bureau, en niet van de meubelboulevard. Er zijn leveranciers van kantoormeubilair zoals Officetopper.com en die leveren bureau’s met een krasvast werkblad. Vaak kun je beter kiezen voor een gebruikt of refurbished bureau van een gerenommeerd merk dan nieuw van de meubelgigant. Je hebt dan een solide kantoormeubel in huis, en je kunt van houding wisselen. Lang zitten is niet prettig evenals lang staan, maar daartussen afwisselen is ideaal, vandaar een zit-sta bureau. Bij het bureau hoort een ergonomische bureaustoel. Als je dan ook nog hulpmiddelen hebt, zoals een ophoging zodat je de laptop of computermonitor op ooghoogte hebt, dan heb je al een prettige en gezonde werkplek.

Maak het compleet, het is voor jaren

Zodra je gaat kijken voor kantoormeubelen kopen voor de thuiswerkplek, en tegelijk ook voor gebruikt of refurbished kijkt, dan kom je in feite alles tegen. Het is een gegeven, er ontstaan nieuwe bedrijven maar ook beëindigen bedrijven, en het kantoorinventaris komt in de handel. Bij die zaak waar je terecht kan voor een tweedehands zit-sta bureau kun je ook vaak kantoorkasten met roldeuren kopen. Niet uitzonderlijk heeft zo’n kast nog geen krasje, en toch is het als gebruikt in de handel, dus je hebt alleen maar financieel voordeel als je kiest voor refurbished of gebruikt. Een kast is ideaal om de thuiswerkplek opgeruimd te houden. Kies dan wel voor dat exemplaar met roldeuren, want zulke deuren vragen geen zwaairuimte dus het is ruimtewinst. Met deze drie items, een zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel, en een kantoorkast, ben je al een heel eind met kantoormeubelen kopen voor de thuiswerkplek. In elk geval is daar werken veel beter dan aan de keukentafel. Het is nu nog enkel verlichting e.d. verfijnen.

Plaats een reactie