De interieurtrends van 2022

Ga jij binnenkort verhuizen of is jouw woning toe aan een make-over? Dan ben je nu de juiste blog aan het lezen! Wij delen namelijk de laatste interieurtrends van 2022 die zeker onmisbaar zijn voor jouw huis! Sta jij al te popelen om bomvol inspiratie op te doen? Blijf dan zeker verder lezen! 

Een industriële woonkamer 

Een industriële look in je woonkamer is tegenwoordig helemaal hot! Een industriële look houdt in dat je gebruik maakt van tijdloze kleuren, zoals bruin, zwart, wit, groen en noem het maar op! Hierbij wordt ook aangeraden om te kiezen voor meubilair die is gemaakt van natuurlijke materialen. Voorbeelden hiervan zijn: bamboe, hout, Jute, Wol etc. Door deze kleurencombinaties en het gebruik van organische materialen krijgt jouw interieur een super stoere look!

Accessoires geïnspireerd op de natuur 

Daarnaast zijn trendy accessoires waarmee jij je woning een extra touch geeft erg geïnspireerd door de natuur. Denk maar eens aan planten of het gebruik van hout. Ook gouden spiegels in de vorm van een zon zijn helemaal in. Het handige hieraan is dat je dit soort accessoires ook leuk is voor in je tuin. Daarnaast sluit het ook heel mooi aan op de industriële look!  

Een minimalistische keuken 

De keuken kunnen we natuurlijk niet vergeten! Een opvallende keukentrend in 2022 is dat gebruik gemaakt wordt van zachte kleuren, zoals pasteltinten of tijdloze kleuren. Hierbij kun je denken aan beige of wit. Daarnaast worden minimalistische keukenbladen ook steeds meer terug gezien. Ook hierbij wordt er vaak gekozen voor een licht kleurtje.
Wij hopen dat jij het leuk vond om dit te lezen en ontzettend veel inspiratie hebt kunnen opdoen door middel van deze blog! Wil jij meer ideeën krijgen, zodat jij je woning helemaal kunt omtoveren tot een echte eyecatcher? Dan zijn de blogs van wooninspiratie ook zeker een aanrader!    

Plaats een reactie