Led strips ter decoratie

Voor elk type bedrijfsruimte is wel een goede oplossing te vinden. Voor grote ruimtes kan men panelen of TL-buizen aanschaffen. Deze zijn online te bestellen en kunnen eenvoudig in het plafond worden aangebracht. Reguliere led inbouwspots kunnen zeker voor de wat kleinere ruimtes ook uitkomst bieden. Voor een meer sfeervolle verlichting kun je gebruik maken van led strips. Ledstrip kopen? Wij helpen je.

Kleurrijke led strips in alle soorten en maten

Natuurlijk zijn de 12V led strips ook verkrijgbaar als een complete set ledstrips. Deze zijn in de variaties van 2 of 5 meter, samen met een adapter en stekkersnoer, een connector en een dimmer. Deze sets zijn helemaal compleet zodat je alleen nog maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Alle bovengenoemde delen zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar zodat je zelf je set kunt samenstellen.

Wat zijn 12V led strips?

Led lampen zijn ook verkrijgbaar in strips van 12 volt. Ze zijn verkrijgbaar in warm wit en extra warm wit. Per meter geeft een strip evenveel licht als een gloeilamp van 40 watt of 75 watt. De strips kunnen in elke gewenste lengte worden gemaakt doordat ze bij iedere 2,5 centimeter of bij iedere 5 centimeter kunnen worden doorgeknipt. Dit maakt de strip vriendelijk in het gebruik.

Wat heb ik nodig?

Om te berekenen welke adapter je nodig hebt kun je de totale wattage delen door het voltage van de adapter en dan heb je het aantal ampère. Bereken echter wel altijd een minimum van 10% overcapaciteit mee. Dat verhoogt de levensduur en duurzaamheid van de adapter.

Plaats een reactie