Snel een lekker kopje koffie zetten

Koffie die snel klaar is, is een luxe die niet duur hoeft te zijn. Neem bijvoorbeeld een Senseo apparaat. De kosten voor het apparaat zijn laag voor een koffiezetapparaat, en de benodigde koffiepads kun je ook voor weinig aanschaffen. Helemaal als je de kortingsacties in de gaten houdt. En dat doe je gemakkelijk door deze website te bekijken. Hier vind je een overzicht van de huidige Senseo acties bij verschillende winkels. Bijvoorbeeld de Blokker, MediaMarkt of Bol.com. Schaf je Senseo apparaat aan tijdens een kortingsactie en bespaar nog meer op je aankoop!

Kleine keukens en potten koffie

Met een Senseo apparaat zet je snel een lekker kopje koffie. Je kunt met een Senseo apparaat ook twee kopjes koffie tegelijk zetten. Dan kun je samen bijna direct genieten van je kop koffie. Behalve het klassieke Senseo apparaat, heeft Philips nog meer Senseo apparaten op de markt gebracht om aan gedetailleerde wensen te voldoen van de consument. Zo is er de Senseo UP, een compact Senseo apparaat – ideaal voor in kleinere keukens. Of de Senseo Switch, waarmee je nog steeds een pot koffie kunt zetten als je dat wil.

Luxere koffies met melk ook met gemak zetten

Wie graag af en toe een cappuccino of een latte drinkt, kan ook een Senseo apparaat aanschaffen. Soms zijn er acties waarbij je een gratis melkopschuimer krijgt. Met een melkopschuimer kun je zelf je luxere koffie maken. Er zijn ook luxere espresso apparaten van Senseo die dit voor je doen, zoals de Senseo Latte Duo. Het werkt net zo gemakkelijk als een gewone kop zwarte koffie zetten, maar geeft je wel een latte macchiato – of een andere koffie. Voor de huidige acties voor jouw ideale Senseo apparaat kijk je op deze site.

Plaats een reactie