Originele oosterse huisdecoratie

In de binnenhuisarchitectuur is het oriëntaalse design een van de meest opvallende. Dit prachtig design, afkomstig uit de rijke geschiedenis van Azië, geeft een onmiddellijke uitstraling van glamour aan elk huis. Kiezen voor een oosterse inrichting betekent niet dat elke kamer er hetzelfde uitziet. Om uw eigen unieke uitstraling op te bouwen, kan u een verscheidenheid van oosterse elementen met hedendaags design combineren. Bij het creëren van uw eigen Aziatisch geïnspireerde interieur, kunt u kiezen uit verschillende elementen. Lees hier welke unieke oosterse elementen u als decoratie kunt gebruiken.

Oosterse meubels

Oosterse meubelen, met name die uit China, zijn populair om hun mooie vormgeving en solide constructie. Dergelijke meubels zijn vaak gemaakt van bamboe, en zijn vaak rood van kleur, met Aziatische tekens of symbolen. Daarnaast hebben ze meestal strakke lijnen en zijn ze rijk aan houtsnijwerk, met ingewikkeld inlegwerk en decadent goudbeslag. Oosterse meubels zijn ongelooflijk goed gemaakt met een precieze en doordachte constructie. Chinese kasten zijn het meest voorkomende type van Chinees antiek meubilair en bestaan in een groot aantal stijlen en maten. Voeg unieke oosterse meubels aan uw interieur toe om stijl en comfort in uw ruimtes te brengen.

Oosterse tapijten

Het toevoegen van een antiek tapijt aan een interieurruimte kan de uitstraling ervan drastisch veranderen. Een mooi gemaakt oosters tapijt raakt nooit uit de mode en kan verrassend veelzijdig zijn in allerlei soorten huizen. Met duizenden opties in termen van kleur, stof, maat en stijl, is er een oosters tapijt voor elke ruimte. Kelim tapijten kennen een verbazingwekkende toename in populariteit, gezien hun levendig kleurrijk ontwerp en de hoge traditie die bij deze tapijten hoort. Een kelim vloerkleed wordt niet geknoopt, maar geweven en is daarom ideaal om een oosters tintje toe te voegen aan uw interieur.

Oosterse verlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel bij het creëren van een interieur in oosterse stijl. Chinese lampen en verlichting zijn een verfijnde kunst, met ingewikkeld genaaide, handgemaakte lampenkappen en gebeeldhouwde of handbeschilderde lampvoeten. Daarnaast worden ze al lang bewonderd en gewaardeerd. Met de uitgebreide keuze aan oosterse verlichting vindt u zeker iets voor elke kamer.

Plaats een reactie