De leukste interieurtrends voor 2021

De tijdschriften staan er al vol mee: de interieurtrends voor 2021. Hoe maak je je woning helemaal trendy in het nieuwe jaar? Wat zijn de interieuraccessoires die echt niet mogen ontbreken en wat doe je met je vloer? Je leest het hier.

De keuken

We geloven dat men in 2021 meer tijd door zal brengen in de keuken. Werken vanuit huis of huiswerk maken aan de keukentafel terwijl het eten op staat zal geen zeldzame situatie meer zijn. Er wordt dus plaatsgemaakt voor een grote tafel en de leefkeuken wordt weer helemaal hip. Qua decoratie houden we het simpel om voor niet te veel afleiding te zorgen. Ook is een goede lamp boven de eettafel heel belangrijk, omdat deze niet meer alleen tijdens het diner wordt gebruikt.

De huiskamer

De gekleurde muur zal in 2021 waarschijnlijk hip blijven. Donkerblauw of Bordeauxrood behoren tot de meest populaire kleuren. Naast een minimalistische inrichting voegen we wel een echt statement piece toe, ook wel blikvanger genoemd. Een bronzen beeld, een prachtige grote vaas met gedroogd pampasgras, of een mooie Monstera plant om maar een paar voorbeelden te noemen.

Voor een natuurlijke look mogen wat extra planten natuurlijk niet ontbreken. Vooral hangplanten komen helemaal terug, en ook de graslelie hoort erbij. Qua meubels is licht hout de ideale optie. 

De vloer

Naast de natuurlijke stijl die we zojuist hebben beschreven kun je ook voor een industriële stijl gaan. Ook dit zal nog zeer trendy zijn in 2021, vooral in combinatie met een okergele of donkerblauwe muur en familiefoto’s in strakke lijsten. 

Je creëert de industriële sfeer dankzij betonvloercoating, een ideale manier om een strakke en makkelijk schoon te maken vloer aan te leggen. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan een kijkje op https://www.betonlookvloer.nl/. Hier lees je tevens alles over de vele voordelen van de betonlook vloer.

Plaats een reactie