De juiste vloer vinden die bij jou past was nog nooit zo gemakkelijk!

Een vloer vinden voor in de woonkamer, heel wat huishoudens hebben er vaak discussies over. De ene wilt graag zo’n vloer, terwijl de ander een ander soort vloer verkiest. Over twee dingen moeten jullie het in principe wel eens worden. De vloer moet er mooi uitzien en hij moet praktisch zijn in onderhoud. Dat zijn twee zaken waar een vloer in de woonkamer zeker en vast aan moet voldoen. 

Vloercoating in de woonkamer 

Vloercoating komt met heel wat voordelen. Het zorgt voor een slijtvaste vloer, die bovendien bestand is tegen vocht, vuil en stof. Je ziet hem heel vaak professioneel opduiken zoals in magazijnen of winkels, maar tegenwoordig wordt hij steeds vaker gelegd in de woonkamer. Wanneer je deze gaat leggen in de woonkamer, krijg je eigenlijk de uitstraling van een gietvloer. Let er wel op dat de ondergrond waarop je hem laat leggen geschikt is voor deze vloer, anders moet deze eerst nog bijgewerkt worden. 

Gietvloer in betonlook 

Een gietvloer betonlook is een tweede goede keuze voor in de woonkamer. Het zorgt voor een industriële look en deze is al heel wat jaren erg populair. De vloer wordt gelegd in kunststof in plaats van echt beton, maar geeft wel de look van echt beton. Zo lijkt het dus alsof je een betonnen vloer in de woonkamer hebt liggen. De vloer is onderhoudsarm, waterdicht en is bovendien heel mooi omdat hij naadloos is. Het zorgt voor een mooi geheel in de woonkamer! 

Kleuren en extra’s 

Er zijn nog een aantal bijkomende voordelen aan zowel vloercoating als aan een gietvloer met betonlook. Beide zijn in heel veel kleuren te verkrijgen, waardoor je dus echt een vloer krijgt die naar eigen wens en smaak is. Bovendien zijn beide vloeren ook te combineren met allerlei extra’s. Wat dacht je van lekker warme voetjes in de winter doordat er kan gecombineerd worden met vloerverwarming? Zalig toch, nietwaar? 

Plaats een reactie