Basic en modern: de gietvloer

Ben jij op zoek naar een strakke moderne vloer die eenvoudig is aan te brengen? Maak kennis met de gietvloer. Een praktische ondergrond die bovendien geheel op maat te maken is. De vloer is een belangrijk onderdeel van je interieur. Vloeren worden bij een verbouwing vaak als eerste aangepakt. Dankzij de gietvloer is het mogelijk om een geheel gelijke vloer te creëren in een kleur naar wens. 

Een solide basis

Met het gieten van een kunststof vloer creëer je een solide basis voor de rest van je interieur. Je hoeft er bovendien niet veel naar om te kijken want een gietvloer is zeer eenvoudig in onderhoud.  Mocht dat niet genoeg zijn, de afwerking biedt ook veel verschillende mogelijkheden. 

Af te werken in iedere kleur

Daar waar je een gegoten vloer voorheen alleen nog maar tegenkwam in saaie grijze kleuren, zijn er door innovatieve technieken steeds meer kleuren mogelijk. Tegenwoordig kan je een vloer laten gieten in vrijwel iedere kleur van de regenboog en het is zelfs mogelijk om een speciale coating aan te brengen waardoor de kunststof gietvloer eruit ziet als een karakteristieke betonvloer. De beton ciré die hiervoor wordt gebruikt is ook op muren en wanden toepasbaar.

Gietvloer specialist vinden

Echter, de beschermende kwaliteiten van gietvloeren zijn afhankelijk van de installateur. Je moet een kwalitatieve vloerenlegger vinden en ook letten op de kosten gietvloer. Ben je er uit en heb je besloten om een gietvloer aan te laten brengen? De meeste mensen kiezen er in dat geval voor om een lokale vakman in te huren. Iemand die ervaring heeft met het gieten van vloeren en beschikt over de juiste gereedschappen. In vrijwel iedere regio is er tegenwoordig wel een specialistisch bedrijf te vinden die jou kan helpen met het aanbrengen van een hoge kwaliteit gietvloer.

Plaats een reactie