Een trap renoveren of een volledig nieuwe trap kiezen?

Als je een huis hebt gekocht waar nog wel wat renovatiewerk aan is, dan kan het zijn dat er soms keuzes moeten gemaakt worden. Een huis renoveren, dat kost heel wat geld. Daarom is het niet altijd mogelijk om alles in 1 keer te renoveren of om bepaalde zaken echt heel grondig uit te voeren. Zo is er bijvoorbeeld de trap die moet gerenoveerd worden. Kies je voor een volledig nieuwe trap of kies je toch maar voor een renovatie van de trap? 

Trap renoveren 

Een trap renoveren is natuurlijk een heel stuk goedkoper dan ervoor te kiezen om een volledig nieuwe trap te laten installeren. Een trap renoveren is goedkoper, maar natuurlijk wel minder duurzaam. Je kan ervoor kiezen om nieuwe treden over de bestaande treden te plaatsen en zo de trap te renoveren. Hoewel het goedkoper is, is deze oplossing natuurlijk wel minder duurzaam. De oude trap blijft staan, dus het kan zijn dat je na een aantal jaren hoe dan ook nog toch nog zult moeten kiezen voor een volledig nieuwe trap. 

Trap ontwerpen met de trappenmaat

Soms kan het dan beter zijn om gewoon door de zure appel heen te bijten en ineens voor de duurdere optie te gaan. Dat is in dit geval om voor een volledig nieuwe trap te kiezen. Zo kan je een trap volledig op maat bestellen bij devriestrappen.nl. Een trap van De Vries trappen staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en bovendien voor een trap naar eigen smaak en wensen. Je kan zelf het materiaal en de kleur kiezen en je kan er ook voor kiezen om de trap zelf in te meten. Op die manier bespaar je toch nog wat geld en je krijgt de nodige instructies waardoor er niets fout kan kopen. 

Trap bestellen en in elkaar zetten 

Een trap bestellen bij De Vries zorgt ervoor dat je een volledig nieuwe trap hebt op maat en naar eigen wens, maar dat je toch nog wat geld kan besparen. Bij hen kan je immers de trap van je dromen bestellen, maar hem zelf installeren. Dit klinkt erg ingewikkeld en om meteen van in paniek te schieten, maar dat is niet nodig. Je krijgt de nodige montagehandleidingen mee en hulp is nooit veraf. Op die manier betaal je je niet blauw aan een bedrijf dat alles voor jou ter plaatse komt doen!

Plaats een reactie