Twee kwaliteiten onder 1 dak

In onze steeds vernieuwende woonwinkel aan 't Hooghuis in Geldermalsen vindt u de optimale expertise op het gebied van interieuradvies, woningstoffering en technisch advies onder een dak. Voor de beste prijs krijgt u bij ons ook de beste service én de meeste inspiratie om uw huis juist die gezelligheid en warmte te geven waar u naar op zoek bent.

Wim Engel is vanaf 1 januari 2019 onze vaste, vakbekwame en betrouwbare partner voor de (vloer)stoffering en de technische adviezen bij uw aankoop. Bijvoorbeeld inmeten, montage, controle of de ondergrond geschikt is voor een vloer, vocht meten en nog talloze andere technische zaken. Een afspraak hiervoor kan ook in de avonduren of op zaterdag.

Sinds 1938 zijn wij als woonwinkel gevestigd in Geldermalsen en zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. De expertise van Mariska van Veldhoven en haar team is raamdecoratie, de vorm moet kloppen, het gebruiksgemak optimaal en kleuren passend bij het interieur. Daarnaast staan wij voor u klaar om uw persoonlijke woon-wensen te bespreken en deze samen te voegen tot een samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik.

Contact

’t Hooghuis 8-9
4191 AE Geldermalsen
0345-571398
interieurstylistveldhoven.nl


Openingstijden:

Maandag
gesloten
Di t/m vr 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.30 uur


In december op maandag geopend: 13.00 -17.30 uur